Kam všude dovážíme?

Naše meruňky i jiné naše ovoce ochutnáte např. v pekařství a cukrárně rodiny Braunových v Altenbergu. Meruňkové koláče, marmeládu, letos i  meruňkovou zmrzlinu. Po sezóně jsme do tohoto milého městečka na německé straně Krušných hor zajeli a ochutnali úžasné dobroty.

Historie tohoto prodeje sahá skutečně do naší tradice. Otec Heiko Brauna kupoval naše třebenické meruňky už v dobách hlubokého socialismu. Pamětníci té doby vědí, že v Německu drobné podnikání fungovalo v pohodě a tohle rodinné pekařství, dneska už i cukrárna, má k dnešnímu dni v Altenbergu dlouholetou tradici.


Restaurant Michal je další z úžasných a dostupných míst, kde se naše ovoce objevilo na talíři. Restaurant v Praze reprezentující Čechy a naší zemi předvádí hostům jak výborná česká jídla, tak naše tradice v oblasti folkloru. Ve vitrínách tu najdete vystavené skvělé kroje, ručně zdobené a vyšívané.
Majitel, pan Kačírek, s přehledem zvládá práci i komunikaci s různými národopisnými soubory včetně jejich vystupování.  Večer se můžete v restaurantu těšit na cimbálovku a ukázky národních tanců.